Bij welke laktoestand is welke politoer nodig?

Nieuwe en grondig gereinigde lakken worden het beste onderhouden met pure hardwax. Pure hardwax beschermt de lak duurzaam tegen weers- en andere negatieve invloeden en zorgt voor stralende diepe glans. Goed beschermde lak herkent men aan de vorm en wijze, waarop water in fijne ronde druppels afparelt. Bevinden zich op de lak grote watervlakken, dan is de volgende onderhoudsbehandeling met wax noodzakelijk.

 

SONAX adviseert voor de conservering XTREME Liquid Wax nr. 1. Deze wax met een zeer hoog aandeel natuurlijke Carnaubawax is niet allleen supersterk qua werking, maar laat zich ook superlicht uitpoetsen. Met slechts 3-4 behandelingen per jaar bereikt u maximale bescherming en glans.

Nieuwe en licht matte lakken worden optimaal met een milde politoer onderhouden. SONAX XTREME Polish & Wax nr. 2 reinigt het oppervlak, polijst de lak en zorgt voor stralende diepe glans en duurzame bescherming door de waxbestanddelen.

Voor matte en verweerde lakken heeft ment een politoer met een hoger slijpmiddelaandeel nodig; het beste resultaat wordt bereikt met SONAX XTREME Polish & Wax nr. 3. Zeer effectief slijpmiddel neemt de verstoorde laklaag spelenderwijs weg. De grauwsluier verdwijnt, de kleur wordt optimaal opgefrist - het resultaat is een oppervlak met een nieuwe diepe glans en duurzame bescherming.

Geen verband