Milieubeleid

Verantwoordelijk handelen

Om voor een bedrijf en een merk als SONAX die als meer dan 60 jaar succesvol is geweest, moeten vele factoren op lange termijn goed samenwerken. Verantwoordelijk handelen voor de samenleving en het milieu vormen SONAX al meer dan 100 jaar. Als een modern, internationaal bedrijf hebben we onze aandacht vooral gericht op  invloeden van hedendaags en in de toekomst.

Responsible Care

Productontwikkeling en Productieproces

Productontwikkeling en zakelijke processen worden consequent afgestemd op de bescherming en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. SONAX GmbH geeft om het milieu en de mens. Dit wordt onderbouwd door de actieve deelname na het initiatief "Responsible Care". SONAX gedocumenteerd elk jaar in detail de hoge mate van vervuiling aan de eisen van "Responsible Care" en daardoor maximale transparantie op dit gebied te verzorgen. Sinds 2005, de certificering volgens DIN EN ISO 14001 bereikt (milieu).

Milieu prijs Neuburg. 

De stad Neuburg gaf de HOFFMANN groep in 2005 een milieu-award.

Kwaliteit

SONAX onderscheidt zich van haar concurrenten door zeer hoge (duurzame) kwaliteitseisen in alle productieprocessen. De hoge kwaliteit wordt bevestigd door succesvolle testen door onafhankelijke instellingen.

Sinds 1994 is SONAX gecertificeerd door TÜV met de eisen van ISO 9001. 

 

 

Neuburg, 10. Mai 2012